Szeretjük a petrezselymet, de mennyi idő kell a gonosz sejtek elpusztításához?

Nemrégiben kaptam egy érdekes levelet és a következő cikk volt benne feltüntetve:

Petrezselyemzöld hatékonyan pusztítja el a rákos sejteket

A mutatós zölddel leginkább éttermekben találkozunk, de ott aztán rendszeresen, persze díszítésként.

A merészebbek megeszik, de van, aki makacsul ragaszkodik az etiketthez, hogy a díszítést nem illik megenni. Ha tisztában lennénk vele, hogy mennyi pozitív hatása van, nagyon sok petrezselyemzöldet fogyasztanánk. Ajánlott rendszeresen beiktatni az étrendünkbe nap, mint nap.

Amerikában a tüdőrák áll a vezető helyen a rákos megbetegedések okozta elhalálozások listáján, majd ezt követi a mell-, vastagbél-és hasnyálmirigyrák.

Egy 2013-as tanulmány szerint kimutatták, hogy a petrezselyemzöld képes elpusztítani a tüdőrákos sejtek mintegy 86%-át.

A hatás egy igen erős flavonoidnak, az apigeninnek köszönhető, mely megtalálható az oregánóban, zellerben, narancsban, kamillában, kakukkfűben is, de a petrezselyemben legnagyobb a jelenléte.

Egyes feltételezések szerint a szárított petrezselyem több apigenint tartalmaz, mint a nyers. Azt is bizonyították, hogy más tumor ellenes szerek kombinációjával a petrezselyem hatékonyan akadályozza meg a rákos sejt növekedését, terjedését.

A petrezselyem eredetileg a Földközi-tenger vidékéről származik, és már több mint kétezer évvel ezelőtt ismerték és alkalmazták. A vesekő kezelésében annyira hatásosnak bizonyult, hogy egyes országokban hivatalosan is elismerték, vagyis van ahol, orvos írja fel receptre.

Sok K-, C-, A- és B-vitamint tartalmaz, és nagy a klorofill és esszenciális aminosav tartalma is. Erős antioxidáns, szabályozza a vérnyomást, és hatékony gombaölőnek is bizonyult.

Ne felejtsünk el petrezselyemzöldet nevelni az ablakpárkányon, és minden étkezéshez csipegessünk belőle, sőt napközben is minél többet együnk.

És a következő kérdés merült fel a cikkel kapcsolatban:

Szeretjük a petrezselymet, de mennyi idő kell a gonosz sejtek elpusztításához??????

Egy kicsit utána kutakodtam ennek a kérdésnek és azt hiszem, nyugodt szívvel mondhatom, hogy – SOKAT!!!

Ahogy egy nagyon jó „kuruzsló” ismerősöm mondja, mert ugye sokan így hívják azokat az embereket, akiken nincs fehér köpeny, amúgy meg egy igen jó természetgyógyászról beszélünk – szóval, azt mondta, hogy sajnos ahhoz, hogy a kívánt hatás el tudjuk érni, sajnos igen nagy mennyiségű élelmiszert kellene magunkba venni.

Az tény és igaz, hogy vannak hatásai a szervezetre, de ahhoz, hogy ezt ki is tudja fejteni, olyan mennyiséget kellene megenni, amit nem is tudnánk elfogyasztani. Mert ha még csak egy élelmiszerről beszélnénk, mint jelen esetben a petrezselyemről akkor simán a kellő mennyiséget megennéd egy nap.

DE hol marad a többi fontos tápanyag??? Na, azoknak már nem jutna hely.

Most ez nem azt jelenti, hogy akkor hagyjuk a csudába és akkor ne is együnk, mert úgysem segít. Nem teljesen így van. Ugyanis sok kicsi sokra megy és ha a szervezetünket szinten tartjuk és odafigyelünk a megfelelő tápanyag bevitelre, akkor igen is teszünk az egészségünkért.

Ilyenkor a legjobb,  ha olyan természetes kiegészítőket keresünk, amivel megfelelően tudjuk támogatni a szervezetünket.

A legjobb, ha olyat keresünk, amiben kivonat van, mert abban sokkal nagyobb a dózis. Mint itt is jelen esetben a rákról beszélve azt hiszem, vannak már elég jó megelőző gyógyhatású készítmények, amikkel a szervezetünket szinten lehet tartani.

Viszont vannak olyanok is, amik segítettek már a rákos sejtek felszívódásában, csak ezt még nem nagyon ismerik. Számomra is meglepő volt, de van és ezt azért mondom, mert nem egy emberrel találkoztam, aki a rákból felgyógyulva mesélt erről.

És ezek azért jók, mert olyan emberek sikertörténeteit hallgathattam, akik igen nagy küzdelmen mentek keresztül. És elmondta, hogy a készítmény ezen felül segít a betegségek kialakulásának megelőzésében.

A hagyományos orvosi terápiák hatásának kiegészítésében. A testi harmónia megteremtésében. Valamint megfelelő életmód mellett, az öregedési folyamatok lassításában.

Segít az egészség hosszú távú megőrzésében.

Szívesen bemutatom ezt neked is és ha érdekel, akkor írj ide:

phyttvagyok@gmail.com

Ezzel csak magadnak segítesz és nem nekem! A döntés a Te kezedben van a lehetőség meg az enyémben!

2017-04-09T15:26:46+00:00 április 9th, 2017|Egészséges táplálkozás, Egyéb|0 hozzászólás

Hagyj üzenetet