Garnélás, brokkolis pappardelle pestoval

Hozzávalók 4 főre:

4 adag kifőzött pappardelle tészta

0,40kg Garnéla rák, vagy helyettesíthetjük más hallal is

(TIPP: A garnélát elő is lehet készíteni. Forrásba lévő vízbe tegyünk fokhagymát, citromot, sót és egész borsot és ebben pároljuk meg a rákot. Ha kész, akkor jól csepegtessük le. Ez azért jó mert akkor sütésnél már nem enged sok vizet ki magából.)

0,40kg rózsáira szedett párolt brokkoli

10 db koktél paradicsom, negyedelve

6-8 ek Pesto

2 gerezd zúzott fokhagyma

Oliva olaj

Elkészítés:

Ha elő van készítve minden, akkor gyors és egyszerű az étel elkészítése.

Egy nagyobb serpenyőben az olajat hevítsük fel és a rákokat szép rózsaszínre pirítsuk meg. Ezután a fokhagymát is tegyük rá vigyázva, hogy ne égjen meg, mert akkor keserű lesz. Majd mehet hozzá a brokkoli is. Az egészet jól forgassuk össze és a tésztát is közben keverjük bele az ízlés szerinti pestoval.

Halmozzuk tányérra, hogy mindenből jusson mindenkinek, szórjuk rá a koktél paradicsomot.  Parmezán sajttal és citrommal tálaljuk.

Jó étvágyatT

2017-06-10T09:38:41+00:00 június 10th, 2017|Receptek|0 hozzászólás

Hagyj üzenetet