Hozzávalók 4 főre:
4 adag kifőzött pappardelle tészta
0,40kg Garnéla rák, vagy helyettesíthetjük más hallal is
(TIPP: A garnélát elő is lehet készíteni. Forrásba lévő vízbe tegyünk fokhagymát, citromot, sót és egész borsot és ebben pároljuk meg a rákot. Ha kész, akkor jól csepegtessük le. Ez azért jó mert akkor sütésnél már nem enged sok vizet ki magából.)
0,40kg rózsáira szedett párolt brokkoli
10 db koktél paradicsom, negyedelve
6-8 ek Pesto
2 gerezd zúzott fokhagyma
Oliva olaj
Elkészítés:
Ha elő van készítve minden, akkor gyors és egyszerű az étel elkészítése.
Egy nagyobb serpenyőben az olajat hevítsük fel és a rákokat szép rózsaszínre pirítsuk meg. Ezután a fokhagymát is tegyük rá vigyázva, hogy ne égjen meg, mert akkor keserű lesz. Majd mehet hozzá a brokkoli is. Az egészet jól forgassuk össze és a tésztát is közben keverjük bele az ízlés szerinti pestoval.
Halmozzuk tányérra, hogy mindenből jusson mindenkinek, szórjuk rá a koktél paradicsomot. Parmezán sajttal és citrommal tálaljuk.
Jó étvágyatT
Hagyj üzenetet
You must be logged in to post a comment.