Aki használja a testét….

Van aki büszke a testére és van aki nem.

Ha nem vagy megelégedve a testeddel, akkor alakítsd, formáld át edzéssel olyanra, amilyet szeretnél. Ha egyedül nem megy, akkor keress egy hozzá értő szakmabeli embert!

Aki használja a testét, az lehet is rá büszke. Aki nem használja a testét, az már kevésbé elégedett önmagával.

Aki használja a testét, az fitness- vagy edzőtermekbe szórja el a pénzét. Aki nem használja a testét, az mindenféle csodákat ígérő kapszulákra, mozgás nélküli alakformálásra és miegymásra szórja el a pénzét.

Aki használja a testét, annak van ideje edzeni járni. Aki nem használja a testét, annak nincs ideje edzeni járni.

Aki használja a testét, az szeret izzadni. Aki nem használja a testét, az általában még a saját testszagát sem bírja.

Aki használja a testét, az odafigyel arra, hogy mit eszik. Aki nem használja a testét, az mindenféle szeméttel megelégszik.

Aki használja a testét, annak a szíve és teste erőssebbé, egészségesebbé válik. Aki nem használja a testét, azt betegségek és emésztési problémák gyötrik.

Aki használja a testét, annak a zsírégetése magától bekapcsolódik. Aki nem használja a testét, az a zsírját a legközelebbi zsírleszívásig gyűjti.

Aki használja a testét, az rájött arra, hogy az oxigén milyen fontos és szinte pukkadásig teleszívja a tüdejét. Aki nem használja a testét, az csak annyit szív, hogy épp csak életben maradjon.

Aki használja a testét, az fiatalabbnak tűnik a koránál, nemcsak kívülről, de a belső szervek öregedési folyamatai is lelassulnak. Aki nem használja a testét, az idősebbnek tűnik kívülről és belülről.

Aki használja a testét, annak a testtudata magasabb szinten van. Aki nem használja a testét, az nem nagyon ismeri a testét és  izmai működését.

Aki használja a testét, annak kedélyállapota javul és az edzés számára kikapcsolódás. Aki nem használja a testét, az általában pár lépcsőfokot is bosszankodva (hogy miért nincs ott mozgólépcső) mászik meg.

Aki használja  a testét, annak a testsúlya kevésbé ingadozik. Aki nem használja a testét, annak a testsúlya inkább fölfelé megy.

Aki használja a testét, annak a vérnyomása helyre áll. Aki nem használja a testét, annak vérnyomás problémái lehetnek.

Aki használja a testét, annak az immunrendszere erőssé válik. Aki nem használja a testét, annak gyengébb az immunrendszere.

Te melyik csoportba tartozol?

A tested ne sajnáld használni, mert nem fog elkopni, csak az a ruha és cipő, amit felveszel!

Írta: Tolnai Klári

Forrás: http://tolnaiklari.hu/ha-mar-kaptal-egy-testet-akkor-hasznald

2018-05-17T09:11:36+00:00 augusztus 11th, 2017|Mozgás, Tolnai Klári|0 hozzászólás

Hagyj üzenetet