Testmozgás, vagy zsírleszívás?

Tudtad, hogy zsírleszíváskor általában „területenként”számolnak? Azaz a has négy terület (4 X70.000 Ft), a térd külső és belső fele egy-egy régió (2 X 70.000 Ft) a belső comb, felkar (2 X 70.000 Ft) stb… azon kívül a plusz költségek, mint az altatás (100.000 Ft), a speciális ruha is pár tízezer Forint!

Számolj utána kérlek, hogy melyik éri meg jobban?

Ez, vagy egy olyan edzésmódszer, ami csakis Neked szól, a testsúlyodnak, életkorodnak megfelelően és közben fejlődsz, erősödsz, energiád lesz, megtanulsz bánni a testeddel, helyesen táplálkozol, pl nem lesznek gyomor panaszaid, a magas vérnyomásod normálissá vált.

Sőt, a koordinációd, a testtudatod javul. Ezáltal egy új ember leszel és más lesz a megjelenésed is!

Zsírleszíváskor vajon fog fejlődni az izom? Jó ha tudod, hogy amelyik izmot nem dolgoztatjuk, az sorvadni kezd, ez nem vicc!!! Egy ideig még kinézel valahogy, de utána?

Előbb egy kis zsírleszívás, utána meg izomfeltöltés, szilikonbetét a popsiba meg bicepszbe, vagy mi? Lehet hogy valaki anyagilag megengedheti magának, de hidd el, hogy ilyentől sohasem fogsz olyan alakot kapni, mint edzéssel! Ami pénzt megspórolnál ezáltal, azt kellemesebben is el lehetne szórni.

Mondjuk utazásra! Az utazás során meg nem kell mindig a tengerparton heverészni, vannak jó túrák, hegymászás, kenuzás és ezt csak akkor fogod bírni, ha megvan a kellő edzettséged hozzá!

Köztudott, hogy egy zsírleszívás után az illető folytatni fogja a korábbi életét, azaz a helytelen táplálkozást és életmódot. Egy idő múlva újra ugyanolyan lesz,  de no problem, megint elmegy és újra leszívatja.

Edzéssel, már 2 hónap alatt látható jelei lesznek annak, ha pl. heti kétszer is tudsz jönni edzeni. Sajnos az edzés, edzőterem, fitnesz szavakról sokaknak valamilyen kemény edzés jut eszébe, amivel persze lehet majd fűszerezni az edzést, de nem az első pár hónapban!

Ha kezdő vagy, velem többek között a mélyizmaidat is megfogod erősíteni, ami által a testtartásod is javulni fog! Tehát gerinctorna, pilates, nyújtó gyakorlatokra számíthatsz, de lesznek súlyzós gyakorlatok is. Na meg majd megtapasztaljuk, hogy a saját testünket sem olyan könnyű tartani…előbb csak a talajon, majd a későbbiekben a talaj fölött függeszkedve is…

Én azt vallom, hogy nem kell meghalni edzés közben, meg izomlázat szerezni mindenképpen, hanem csak annyi, hogy kellemesen elfáradva és energikusan tudd folytatni a napodat! Ennyi az egész!

Írta: Tolnai Klára

Forrás: http://tolnaiklari.hu/zsiregetes-vagy-zsirleszivas

2018-05-17T09:10:58+00:00 augusztus 11th, 2017|Fogyás, Mozgás, Tolnai Klári|0 hozzászólás

Hagyj üzenetet