Adventi időszak

Lassan eljön karácsony szenteste, de addig is a szívedben mérhetetlen nagy szeretet és boldogság férkőzik. Egyre nagyobb átszellemüléssel, vagy önmagad és mások iránt is, hisz boldogság költözött a szívedbe és otthonodba.

Fogad szeretettel Képes Anita gondolatait az adventről.

Advent üzenete

Pillanatok kérdése, és megérkezünk a karácsony szent ünnepébe. Az ünnepbe, ami Jézus születését jelenti. Jézus születése azonban nemcsak valakinek a születése, hanem időről időre, évről-évre a mi szívünkben is a megszületés idejét jelképezi. Megszületik bennünk egy új minőség, egy új lehetőség a teljesség felé.

Advent jelentése: eljövetel, megérkezés.

Így a karácsony előtti hetek nagyon érdekes, szívet melengető érzéseket hozhatnak el számodra és így egész családod számára, ha megengeded. Talán észrevetted, hogy mostanában több melegség érkezik a szívedbe, több elvonulásra, forró csokoládéra és finom karácsonyi sütikre vágysz. Egy egyszerű mézeskalácsra, vagy egy fahéjas teára. Így van ez rendjén! Még akkor is, ha szilárd elhatározást tettél, hogy lefogysz karácsony előtt pár kilót.

Tudod, mit mondok én egészség coach-ként? Tedd most azt, amit a szíved diktál. Ugyanis ez a 4 hét a szív ideje. Az élet magában hordozza az egyensúly igényét. Azt az idényt, amikor elhúzódunk, számot vetünk és számot adunk. Arról, hogy mit tettünk, vagy nem tettünk az elmúlt évben. Éltünk e számunkra felajánlott kegyelemmel, a szeretet hangjával, a béke erejével, a türelem virágával? Te hogy vagy ezzel?

Nézz magadba és légy nagyon szeretetteljes! Csak az igazságot lásd! Nyisd meg a szíved magad és a Teremtő felé, engedd meg, hogy az légy, aki valójában vagy. Most csak figyelj! Ne bántsd magad! Légy elfogadó, mint egy bölcs és szerető, mint egy jó anya! Hiszen a gyermeki éned ezt kívánja! Ha valahol elbuktál jegyezd meg, mert lehet még időd másként cselekedni!  Ezt kívánja Tőled advent első hete!

Mind a négy hét, mind a négy gyertya, mást kíván!

Négy hét alatt felkészülhetsz a születés kegyelmére, megteheted, amit eddig nem tettél. A vizsgák is eljönnek lassan, így itt az idő! Mind a 4 hét kísértésekkel kezdődik és vizsgákkal zárul, hogy tisztán léphessünk át a szeretet megszületésének teljes világába.

Első hét azt igényli tőled, hogy az  IGAZSÁG szentségét erősítsd meg magadban.

Második héten a MÉRTÉKLETESSÉG gyakorlását, megélését erősítsd. Erre mondom én azt, hogy mindent lehet, amivel nem bántod magad és másokat, de tudd a mértéket. Erre buzdít advent második hete. Angyalaink óvó-féltő szeme ilyenkor is rajtunk! Fogadd hát az áldást!

Harmadik hét a BÁTORSÁG ideje! Ne feledd! Az élet mindig hozhat olyan helyzeteket, amiben megmérettetsz! De ez csak próbatétel, hiszen akkor van legközelebb a hajnal, amikor legsötétebb az éjszaka! Ha nehéz helyzetbe kerülsz, csak add át a helyzetet az égieknek, és tudd, hogy óvva-védve vagy. De egyetlen dolog fontos! Ne félj szembenézni a helyzettel. Ne feledd! Nem Te vagy! Csak valami rajtad kívül. Ezt a védő angyalaid is jól tudják, így ha kéred, megoldják a nehézségeket!

Negyedik héten a BÖLCSESSÉG mérettetik meg. Az a tulajdonság, amit az idővel szerzel meg! A bölcsességhez csend kell. Csend, amiben meghallod a lelked, a Teremtőd hangját! Így minél többet vagy csendben, felkészülésben, annál hamarabb kapcsolódsz a Mindenség Teremtőjéhez és annál szebbé válik az adventi megérkezés!

A gyertyagyújtások előtti héten az adott erényt gyakorold magadban és környezettedben, így a hét végén meggyújtandó gyertyában, már benne lesz erény megnyilvánulása és a Mindenség kegyelme!

Írta: Képes Anita

Forrás: http://egyensulyakademia.com/advent-uzenete/

2018-05-17T08:37:02+00:00 január 3rd, 2018|Képes Anita, Lélek|0 hozzászólás

Hagyj üzenetet