Misztikus telihold

Számos cikk ír arról, hogy a teliholdnak micsoda fantasztikus és minden elsöprő ereje van.

Kihatással van az élet minden területére, de leginkább amit legjobban megérzünk, az az egészségi állapotunk. Ki fáradtnak, ki levertnek, ki szomorúnak, ki csak…….

Számos fontos feljegyzés van e mögött a rejtély mögött. Sőt a minap egy kedves barátomtól hallottam, hogy még a hölgyeknek oda kell figyelni arra, hogy ezen a napon nem szabad hajat festetni, mert a festék más színt hoz a vártnál és állítólag tényleg így van. De mint kiderül a következő összeállításból, van valóság alapja.

Íme….

Telihold

A hold nagy hatással van az életünkre: A Hold váltakozása hat a Földünkre, a tengerekre, az időjárásra, a természetre és miránk, emberekre is. … A Hold 28 napos ciklusban körbe kerüli a Földünket.

Újhold és Telihold idején csúcsosodnak ki a Hold hatásai. Ilyenkor minden energia 100-szorosan hat! Az Életünkben is minden tevékenységünk, az érzéseink és a gondolataink is százszoros teremtő erővel bírnak.

A Hold energiáját régi korokra visszanyúlva is kihasználták mind a természetben, mind az élethelyzetek javítására és mind a gyógyításban.

Az Újholdkor és a Teliholdkor végzett varázslatok 100-szoros teremtő energiákkal hatnak.

A Varázsláshoz használható időszakok az Újhold és a Telihold napja, illetve az utána következő 3 nap.

A Varázslatok legerősebb napja az Újhold és a Telihold előtti este!!! A varázslatokat általában 3-szor szokták megismételni, de a Telihold olyan erősen hat, hogy ilyenkor 1 varázslat is hat.

Forrás: http://megmagyarazhatatlan.network.hu/blog/megmagyarazhatatlan-misztikus-dolgok-rejtelyek-csodak-hirei/telihold

Hogyan és mire használd a Hold erejét?

Teliholdkor

Telihold idején a holdat nagy fényes korongnak látjuk, mivel a Nap az egész felületét megvilágítja.

Ilyenkor sokkal fogékonyabbak, érzelmesebbek és érzékenyebbek vagyunk. Türelmetlenebbül, ingerültebben reagálunk a helyzetekre, nehezebben alszunk, mint általában. Nem csoda, ha teliholdkor sokkal több a baleset.

Ilyenkor a sebek nehezebben gyógyulnak, erősebben és hosszabban véreznek, ezért lehetőleg ne erre az időpontra tedd a tervezett műtétek.

Ugyanakkor a népi gyógyászat a telihold idején szedett gyógynövényeket sokkal hatásosabbnak találta.

Teliholdkor hirtelen felbukkannak az addig szőnyeg alá söpört problémák, ám ha nem halogatunk tovább, akkor végre pontot tehetünk a régóta húzódó ügyek, kérdések végére.

Forrás: http://www.azirastukreben.hu/a-hold-hatasa-testre-lelekre

A teliholdról sokan, sokfélét tartanak.

Telihold és Tízmilliószoros nap legjobb megélési módja!

Kinek-kinek mi a hitrendszere. Azt azonban statisztikák is igazolják, hogy ezidőtájt megnő a születések száma, hogy az emberek csökkent figyelemmel bírnak, így a kórházakban is megnő a forgalom. Ez utóbbi elkerülhető, kicsit nagyobb figyelemmel.

Most jelen esetben én a születésre helyezném a hangsúlyt. A születés az élet legcsodálatosabb dolga. Nemcsak az élőlényeké, hanem az érzelmek, a gondolatok megszületéséé is. Így ezek az időszakok kiválóan alkalmasak a teremtésre és a már nem kívánt dolgok hátrahagyására. Mivel a telihold hatásait sokan megérzik, így hangulatingadozást, esetleges feszültségeket érezhetnek. Ez is előfordul, de csak egy állapot!

Mivel ma ezt a hatalmas energiát még a 10 milliószoros nap is megspékeli, így abban szeretnék segíteni, hogyan tedd ezt a napot, a legüdvösebbé magad számára.

Az emberi agyban naponta 80.000 gondolat fordul meg. Ez nem kevés. Attól függően, milyen hitrendszerek szerint élünk, mutatkozik meg a gondolataink minősége. Szóval az örömet okozó gondolatokkal az a teendő, hogy minél tovább időzzünk velük és adjunk nekik nagyobb figyelmet. Hiszen ez magasabb rezgésre emel minket.

Igen ám, de szomorúságot okozókkal mi a teendő? Na, itt kell résen lenni!

De csak annyira, hogy jó legyen a reakcióidőd! Azokat a gondolatokat, amik szomorúságot, depit vagy csak rosszkedvet okoznak, csak figyeld meg! Mintha egy vonatállomáson lennél.

A gondolat a vonaton Te pedig a peronon. És csak figyeld, hogy vonat kiszáguld a pályaudvarról. Ne marasztald. Figyeld, ahogy érkezik, majd távozik! Te döntöd el, hogy melyik vendéget marasztalod. Azt, akivel jókedvű vagy azt, aki lehúz! Törekedj az elsőre! Tudd, hogy ezek csak gondolatok. Te teszed érzésekké. Amíg nem adsz nekik figyelmet, addig nem nőnek. Amint időt és figyelmet szánsz rájuk, úgy nőnek és veszik át az irányítást!

Szóval a Teendő!

Úgy éld a mai -és leginkább mindegyik- napot, hogy figyeld magad. Ami örömet okoz, azt nagyítsd és maradj benne! Ami rossz érzést kelt, azt egyszerűen figyeld meg, majd érzés nélkül engedd el! Engedd, hogy elvigye a nemzetközi gyors  ! Meglátod, nagyon gyorsan tudod így emelni a hangulatod rezgését és átlépni egy másik energetikai minőségbe!

Hát ez a megoldás a hangulatingadozós, teliholdas tízmilliószoros napra! Áldást kívánok Mindannyiótoknak!
Anita

Írta: Képes Anita

Forrás: http://egyensulyakademia.com/telihold-es-tizmillioszoros-nap/

2018-01-03T19:22:35+00:00 január 3rd, 2018|Lélek|0 hozzászólás

Hagyj üzenetet