A beöntés csodája, népi gyógymódja

Testi-lelki méregtelenítés és tisztulás. A bél falán az akár több évtizedes lerakódások miatt az igazi táplálékok nem tudnak fölszívódni, mérgezik a belek közelében lévő szerveket, melyeket telítettsége el is nyomhat, eldeformálhat. A beöntések előtt érdemes az évtizedes lerakódásokat meglazítani ill. feloldani.

Erre kiválóan alkalmas a magnézium klorid, a faszén, az agyag, a mustármag, a ricinusolaj, a lenmag, a tarackbúza gyökér, a szappanfűgyökér, a gesztenye levél, a fekete éger kéreg, az izlandi zuzmó, a bolhafűmag stb. Természetesen csak bio!

Három felnőtt közül egy béllázban szenved és teli van parazitákkal, és három gyermek közül kettő a ma ipari táplálékán neveltek közül olyan szintű dugulásokkal, hogy gyakran összetéveszthetők a rákos daganattal.

A lerakódott maradékok akár évtizedek óta szabályosan belekötöttek az emésztőrendszerbe, fényes fekete áthatolhatatlan és kemény réteget alkotva, az 5-7 cm vastagságot is elérhetik.

A bélsár és bélrendszer elhalt sejtjeiből, az elhalt baktériumok millióiból, az alvilági lények ürülékeiből, az epeváladék sóiból, koleszterolból, orvosság maradékokból, emészthetetlen ipari élelmiszerek hosszú sorából áll össze.

A vastagbél baktériumai, ha évekig a bélsár mocskában kénytelenek dolgozni, akkor rákkeltő anyagokat kezdenek előállítani és a lerakódásoknak megfelelő helyen induló véráram és a test meridiánjai a szervekhez viszik az információt.

A VASTAGBÉL TISZTASÁGA LÉTFONTOSSÁGÚ!

A vastagbél állapota a magunkhoz vett élelmiszer vagy étek minőségétől és az étkezés módjától függ. A vastagbél lerakódásainak rothadéka elképesztő bűzt áraszt és a bélfalon át mérgezi a vért és a többi szervet.

Legelőször a nemző szerveket és a nemi mirigyeket megbénítva, így hatástalanítva a nemiség nemes mivoltát és valós alkotás területét valamint a szervezet alkímiai átalakító képességét.

A belső nemi szervek legtöbb betegsége, menstruációs zavarok, fájdalmak, gyulladások, daganatok, ciszták, fibrómák, folyások, méhszájsüllyedés, elzáródások, prosztata betegségek stb. Innen ered. Remélhetünk-e gyógyítást ezen a területen, amikor ezekhez legközelebb a bélsár trágyahegyeinek a leve folyik?

Az immunrendszer összes végződése a vastagbélbe fut, így ha azt erősíteni akarjuk ki kell tisztítanunk a vastagbelünket. Amint a vér megtisztul, megújul, a hasznos tápanyagok eljutnak a szervekhez, immunrendszerünk felerősödik, kitisztul a tekintet, selymesebbé válik a bőr, élet erőnk és életkedvünk erőre kap és derűssé válnak gondolataink.

Annak van rá leginkább szüksége, aki legjobban tiltakozik ellene. A folyamatot átélni nem undorító és gusztustalan, hanem felszabadító és örömteli érzés.

Epe, máj és béltisztítás a kávés beöntéssel

A beöntést legjobb ha este  vagy szabad napunkon végezzük, mivel fontos az utána lévő pihenés

A helyiség ne legyen hideg, ne legyen huzatos. Ha van lehetőség rá, a fürdőszobában törülközőn vagy fürdőszoba szőnyegen fekve, ha nincs akkor a szobában, mellénk készítve egy vödröt. A kúra első alkalmaira hat liter vízre lesz szükségünk, később négy literre.

A szűrt vizet felforraljuk és visszahűtjük kézmeleg, kb. 40-42 fokra. Ha klóros a csapvíz ne használjuk! A forrásvíz illetve a patikai desztillált víz kiváló! Az első 2 liter víz tiszta víz, a második és harmadik 2 liter lehet gyógytea vagy agyagos víz (a gyógynövényekből készült főzet az éppen aktuális problémákat is segíti megoldani, pl: a kamilla fertőtlenít, a fekete üröm féregtelenít, zsályának összehúzó hatása van).

A vízhez és a teához adunk bio eukaliptusz olajat, maximum 10 cseppet, vagy bio citrom olajat, vagy egy bio citrom levét átszűrve.

A beöntő készülék tartályát a “testhez való csatlakozástól” mérve 1-1.5 méterre fölakasztjuk (patikákban beszerezhető, de ne a pumpást vegyünk, annak kevés az űrtartalma).

Minél magasabb annál gyorsabb a víz folyása. Kezdőknek talán az egy méter a legmegfelelőbb. A beöntő csővéget vizsgáljuk át, van-e rajta a gyártás során keletkezett sorja. Ezt vágjuk le és csiszoljuk simára, majd fertőtlenítsük főzéssel.

A fertőtlenítést minden használat után végezzük el!

A csövecske végét és végbélnyílásunkat kenjük be csak is bio szezám, olíva, kókusz vagy más nemes olajjal. A behelyezés előtt nyissuk meg a csapot, engedjük ki a levegőt, majd zárjuk el. A bal oldalunkra fekszünk nyújtott bal lábbal és a mellkas elé felhúzott jobb lábbal. Teljes béke és nyugalom! Imával kisimíthatjuk a gondolatainkat és testünk görcsösségét.

Lazíthatjuk végbelünk izmait, s a rekeszizmot. Fönt a tüdőbe lélegzünk nem a hasba. Ha valakinek a zene segít ellazulni, harmonikus zenéket hallgasson a művelet közben. A meggyújtott gyertya a tűz elem jelenlétével az energetikai tisztításban segédkezik.

A csapocskát helyezzük be a végbélbe, majd nyissuk ki. Először a készülékünkben két liter kézmeleg tiszta víz van. Engedjük be ezt a mennyiséget, majd kb. 3-5percig a bal oldalunkon maradjunk fekve, majd középre hanyatt, utána jobb oldalunkra, hogy a vakbél területét is átjárhassa a víz. Ezután eresszük ki a folyadékot. Ha valakinek nagyon erős ingere támad az ürítésre, amin már nem tud úrrá lenni, az a csapocskát zárja el, majd nyugodtan ürítsen!

A víz útja

Nem szabad túlerőltetni! Próbálkozzék újra! Az ürítési inger a cső összecsípésével vagy a csap elzárásával és nyugodt felső légzéssel és némi gyakorlattal kiküszöbölhető. Így tovább benntartható a víz. A második és harmadik menetben már lehet két liter gyógynövényfőzet a készülékünkben.

A beeresztés után a benntartás mellett gyertyaállást, hasfalmasszírozást is eszközölhetünk, kinek-kinek vérmérséklete szerint. Gondolatainkban megkérjük a víz angyalát segítse tisztulásunkat, s meg is tapasztaljuk mennyi bűzös, rothadó salakot hoz ki belőlünk az áldott víz.

S ahogy magunk mögött hagyjuk mérgeinket, úgy szabadul fel a lehetősége annak, hogy a test a lélek templomává válhasson.

A kúra első 6 literes alkalma után, két napra rá újra beöntünk, majd két-három napra rá 4 literrel tesszük ezt. Utána hetente egyszer egy hónapig 4 literrel.

Későbbiekben egy-egy lakoma vagy tobzódás után alkalomszerűen, illetve az évszakváltások előtt célszerű. A kúra alatt vegetáriánus étrend javasolt, a böjt kiváló! A beöntések előtt hat órával ne együnk semmit, utána egy-egy csésze nyugtató gyógyteát ihatunk.

Lefekvés előtt még egy kicsit tegyünk-vegyünk, hogy a bennmaradt egy-két deci tisztítóvíz kikívánkozzon.

Aranyérben szenvedők először gyógyítsák meg aranyerüket, a vadgesztenye tinktúra, az agyagpakolás, a körömvirágos kenet ,lenmag …stb. kiválóan alkalmas. Amint az aranyeres duzzanatok leapadnak kezdődhet az óvatos beöntés egy-egy liter vízzel. A fogyó hold segíti tisztulásunkat.

A kávés beöntés

3 evőkanál őrölt Arabica biokávét adunk 1 liter szűrt  vízhez

15 percig főzzük lassú tűzön

15-20 percig állni és hűlni hagyjuk majd leszűrjük(legjobb ruha szűrőn)

Hőmérsékletét 37-40 °C-ra beállítjuk (testhőmérséklet)

12-15 percig fekve benntartjuk a kávés beöntést a jobb oldalunkon felhúzott lábakkal fekve, hogy a máj 3 percenkénti vérátömlesztéséből és az epe ürítéséből legalább 3-4-szer segítsük a tisztulást. Akinek ez nem megy ürítési inger nélkül az tartsa ill. hagyja bent a beöntő csövet a végbélben.(ne erőltessük ha nem megy ,majd legközelebb tovább sikerül benntartani)

A kávés beöntés előnyei:

  • Az epeműködés ösztökélésével megnő a belek lúgossága, megtisztul a vastagbél a cukrok és fehérjék erjedő rothadásától.
  • A máj 3 percenkénti átömlesztésével a bélfalakon át szabályos vérátömlesztést élünk meg.
  • Javul az emésztés az epeműködés serkentésével és a kártékony mikroorganizmusok és paraziták semlegesítésével.
  • Javul a májműködés a kávé hatóanyagai által, (főleg a koffein-szelénium anyaglényegiség párosától). A máj méregtelenítő enzimje (az S-transzferasz)szabályosan életre kap.
  • A kávés beöntés gyorsan megnyugtatja az idegrendszert így feszültségoldó, lazító, “relaxálóan” pihentető.
  • A gyökércsokor, az uradalma éterikus energiái felszabadulnak a végbélizmokkal való szorítástól és a tisztulás erejétől, így a nemi mirigyek élet éltető ereje felszabadul.

A kávés beöntés gyakorisága:

  • Súlyos és nagy betegeknek 4 óránként, vagyis 6-szor naponta Dr. Gerson tapasztalatai és javaslatai szerint.
  • Méregtelenítő kúraként 1-szer naponta.
  • Gyógyulást segítve 2-szer naponta.
  • Fájdalom csillapításhoz napi 1-3 alkalom a beteg állapotától függően.(kiváló migrén esetén)

A kávés beöntés nem tudja kifejteni méregtelenítő és fájdalomcsökkentő hatását további mérgek (orvosságok, fájdalomcsillapítók, idegnyugtatók, mesterségesen átalakított élelmiszerek, stb.) mellet igy javasolt a beöntés előtti napon leböjtöt tartani.

Írta: Bio Bea

2018-05-17T09:02:18+00:00 április 20th, 2018|BioBea, Egyéb, Immunerősítés, Székrekedés|0 hozzászólás

Hagyj üzenetet