Kineziológia

/Kineziológia
Kineziológia 2018-04-20T20:06:29+00:00

A kineziológia fogalma, kialakulásának története: A kineziológia görög szóösszetétel, kinesis = mozgás, logos = tudomány. (Szó szerint tehát a test mozgásának tanulmányozását jelenti.)

Egy holisztikus gyógymód és komplementer jellegű képesség-, készség- és személyiségfejlesztő módszer pedagógiai és pszichológiai elemekkel kiegészítve.

A kiegyensúlyozott energiaáramlás útjában álló akadályok feloldását célozza, beindítva a szervezet öngyógyító mechanizmusát. A kineziológus segíti kliensét életvitele fejlesztésében, testi-lelki-érzelmi egészsége megőrzésében, betegségek megelőzésében, az öngyógyítás beindításában, személyiségének fejlődésében.

Különösen ajánlott komplementer módszer orvosoknak, pedagógusoknak, az alternatív gyógymódok alkalmazóinak.

2018-05-17T09:41:18+00:00

Kőszegi Zsuzsanna – kineziológus

Kőszegi Zsuzsanna - kineziológus Célom, hogy a hozzám forduló emberekből kihozzam a bennük lévő belső erőforrásokat és rávilágítsak arra, hogy minden helyzetben megvan a választás lehetősége. Tudom és tapasztalom, hogy a tudatalattiban lévő érzelmeink azok, melyek az életünket – a gondolatainkon, döntéseinken és cselekedeteinken keresztül – irányítják. A test-lélek-szellem hármasságának helyreállításával tudunk egy [...]