Project Description

Hadarik Rita
ElérhetőségeimElérhetőségeim:
Hadarik Rita, tulajdonosE-mail cím: hadarik.rita@levelcenter.hu
Weboldalak:
www.glutenmentessutemeny.hu
www.ritakonyhaja.hu
Közösségi média elérhetőség:
https://www.facebook.com/glutenmentessutemeny/
https://www.facebook.com/ritakonyhaja/
Instagram: hadarik_rita
Internetes fellelhetőségek:
Gluténérzékeny, Népszava, Dibbuk, Wineflow, Ridikül TV, Tízdolog, Bonduelle
Hadarik Rita
Eredeti végzettségem szerint általános közgazdász vagyok.
Hosszú éveken át értékesítéssel, és stratégiai marketing tervezéssel foglalkoztam különböző magazinoknál.
Gyermekeim születését követően indítottam el a Rita konyhája receptoldalt (blogot), ahol az egészségtudatos táplálkozást népszerűsítem azóta is az amatőr háziasszonyok, és urak körében.
2010-ben több szakmai megmérettetésen vettem részt, többek között bekerültem a TV Paprika Tökös-Mákos cukrász tehetségkutató műsorába, nem is akárhogyan, hanem egy reform desszerttel.
Ezt követően döntöttem úgy, hogy tapasztalataimat felhasználva a gasztronómia lesz a fő hivatásom.
Az elmúlt években számos televíziós műsorban és magazinban voltam látható, olvasható, mint hiteles képviselője az egészségtudatos táplálkozásnak.
2013-ban másodmagammal megnyitottam az ország első, 100 %-ban biztonságos, gluténmentes ételbárját, a Kölest, ahol nem csak mint tulajdonos, de séf is dolgoztam.
Széleskörű ismereteket és tudást szereztem az ott eltöltött közel két és fél év alatt, ami kiváltotta a szakma elismerését is. A hazai gluténmentes vendéglátás ’úttörői’ voltunk, és a világ minden tájáról érkeztek hozzánk vendégek.
Szintén 2013-ban jelent meg első receptkönyvem gluténmentes témában.
A vendéglátós időszakot követően 2015. őszétől szabadúszóként dolgozom.

Több multinacionális cégnek dolgozok be, recepteket és szakcikkeket írok, fotózok, közösségi oldalakat kezelek. Kizárólag olyan cégeknek dolgozom, akik szintén elkötelezett hívei az egészséges táplálkozásnak.
Fix ügyfeleim mellett vállalok egyéb gasztronómiai aktivitásokat is: élő főzés, előadások, filmek készítése.
- májusától együttműködök az ország egyik legnagyobb gluténmentes termékeket gyártó cégével, a Hunorganic Kft-vel, akik gyártják és forgalmazzák az általam kifejlesztett, Hadarik Rita gluténmentes célliszteket.
- december elején jelenik meg 2. receptkönyvem a BOOOK kiadó gondozásában, GLUTÉN NÉLKÜL címmel, amiben már nem csak diétás recepteket osztok meg, hanem egy neves szakember közreműködésével érintem a gluténmentes diéta és élet lelki hátterét is.
Az általános tevékenységeimen túl számos más formában segítségére tudok lenni sportolóknak, kismamáknak, gyerekeknek. Más szakemberek bevonásával workshopokat tartok a tudatos, és funkcionális táplálkozással kapcsolatosan. Igényre, korosztályra, illetve aktivitás függvényében tartok főzőtanfolyamokat is.
Hadarik Rita gluténmentes lisztkeverékek, termékek
Epertorta gluténmentesen
Amikor végre eljön az idő, hogy újra friss epret vehetünk [...]
Egészséges étrend, gluténmentesen
Hadarik Rita termék család megálmodójának egy beszélgetését osztom meg veletek. [...]
Diéta gluténérzékenyen
Itt egy cikk arról hogyan is fér össze a gluténmentes [...]
Húsvéti kalács tökmaggal
Azt hiszem, már mindenki tisztában van vele, hogy a cukor [...]
Répatorta gluténmentesen
A répatorta elkészítése közben oda kell figyelni a megfelelő mennyiségekre, [...]
Cukkini krémleves kicsit másként
Mindenki járt már úgy, hogy azon gondolkodott, mit is kellene [...]
Gofri gluténmentesen
Ki ne szeretné ezt a finomságot??? Mikor a finom tészta [...]
Kókuszzsír hatásai a szervezetre
A trópusi világ embereinek számára ez az egyik legfontosabb zsír [...]
Gluténérzékeny vagyok, de mit ehetek?
A mai felgyorsult világban egyre több embernél alakul ki a [...]
A jótékony köles
Amikor gyerek voltam azt hittem a köles magokat csakis a [...]
Hagyj üzenetet
You must be logged in to post a comment.