Lukovics Vendel 2018-08-21T15:23:11+00:00

Project Description

Lukovics Vendel

Dzsí Masszázs

Lukovics Vendel

Lukovics Vendel, Dzsi Masszázs

Frissítő, lazító, sport-, gyógy-, cukor-méz masszázs, fülgyertya, köpölyözés.

Cím: 2440 Százhalombatta, Posta köz 1.

Telefonszám: +36 20 927 6298

E-mail cím: dzsi.masszazs@gmail.com

Közösségi média elérhetőség:

https://www.facebook.com/Dzsi.masszazs/

Lukovics Vendel

Vannak olyan tulajdonságok, melyek nem hiányozhatnak egyetlen masszőrből sem, hiszen máskülönben nem képes maximálisan ellátni a feladatát.

A jó masszőr legfontosabb tulajdonságai közé tartozik, hogy maximálisan, professzionális szinten képes alkalmazni az elsajátított masszázstechnikákat. Ezenkívül fontos, hogy folyamatosan fejlessze szakmai ismereteit is, mivel enélkül nem képes megfelelő színvonalú szolgáltatást nyújtani a vendégeinek.

A masszőrnek ezenfelül kiváló kommunikációs képességekkel kell rendelkeznie: kollégáival és vendégeivel egyaránt szót kell értenie. Viszont tudnia kell, hogy a masszázs alatt nem érdemes beszélnie vagy csak nagyon keveset, viszont a masszázs megkezdése előtt és után el kell magyarázni a betegnek a kezelés módját és azt is, hogy masszázs után milyen dolgokra kell majd odafigyelnie. Jó, ha több nyelven is beszél a masszőr.

A masszőr empatikus és rendkívül türelmes, mivel megértően kell bánnia azokkal, akik fájdalmakkal élik a mindennapjaikat, így olykor feszültek, ingerültek és türelmetlenek. A jó masszőr átérzi vendégei nehézségeit és odafigyel azokra, igyekszik segíteni problémáikon: már azzal is, ha csak meghallgatja a panaszokat, a masszázs mellett sok esetben az is kellően jótékony hatású, ha megtanuljuk mások problémáját meghallgatni, nem ítélkezünk, és vendégünk feltárhatja előttünk élete nehézségeit.

A jó masszőr tiszteli embertársait és gondoskodóan közelít hozzájuk, sosem elégszik meg azzal, hogy lemasszírozza az egyént, majd hagyja, hogy távozzon. A jó masszőr emlékszik vendégeire, panaszaikra, az életük egy-egy apró részletére, kérdez, házi praktikákkal, tanácsokkal látja el vendégeit.

Mindig jókedvűnek, gondtalannak, fáradhatatlannak kell lennie. Ha valamilyen problémája lenne, azt sem viszi sohase be a munkahelyére és soha nem beszél arról a vendégeinek vagy a vendégek előtt a kollégáinak. Ismeri azokat a technikákat, melyekkel feltöltődhet lelkileg, melyek segítenek neki, hogy ne vegye a saját hátára mások gondjait, és fizikailag is edzi magát.

A masszőr lojális és csapatmunkában is képes dolgozni a kollégáival. Nem lehet szakmailag féltékeny, fontos, hogy segítse munkatársait. Alázatos a szakma iránt, a vendégei iránt, a kollégái iránt.

Lukovics Vendel

Lukovics Vendel
Lukovics VendelGyógy- és Sportmasszőr
Nyitott, kommunikatív személyiség, vidám és könnyen alkalmazkodó, nyomás alatt is precíz, pontos munka és pozitív gondolkodás, jó problémamegoldó képesség, határozott fellépés, sikerorientáltság, precizitás.

Tanulmányok

Hagyj üzenetet