Ölvedi Réka 2018-05-17T09:44:32+00:00

Project Description

Ölvedi Réka

Anaya női jóga oktató

Ölvedi Réka

Ölvedi Réka, Anaya női jóga oktató

Telefonszám: +3670 231 9622

E-mail cím: reka@remekelet.hu

Közösségi média elérhetőség:

www.facebook.com/RemekEstAnaya

Weboldal: www.remekest.hu

Internetes fellelhetőségek:

www.108.hu a magazinban folyamatosan jelennek meg cikkeim

Ölvedi Réka

Kb. 10 évvel ezelőtt voltam életem első női jóga óráján, aminek alig vártam a végét… akkor nehezemre esett az állandó pörgést megszakítani és másfél órára nyugalomban lenni, lágy zenére relaxálni, kikapcsolni a gondolataimat és egy kis időre csak magamra figyelni.

A jóga elhívás, egy érintés, amely nemcsak a fizikai testedet érinti meg, hanem a lelkedet is szólítja, simogatja.

A kezdeti, nem annyira kellemes tapasztalat után főleg a testi igénybevételt, állóképességet tesztelő hot jóga (Bikram és Barkan) irányában teljesedtem ki.

Itt az izzasztó gyakorlatok közben sikerült kikapcsolni elmém állandó zakatolását és bár sokszor remegett a testem a pózok kitartásától, mégis azt éreztem, most pihenek.

A női sajátosságok, szerepek és lélek, szintén nagyjából 10 éve érdekel nagyon. Azóta vizsgálom a saját működésem, reakcióm és falom az erről szóló szakirodalmat, kutatom a kérdéseimre a válaszokat.

Minél nagyobb ismeretre teszek szert, annál jobban érzem, elveszek a szerteágazó, de azért összefüggő információhalmazban. Számomra az Anaya Női Jóga, mint egy kosár tartja és fogja össze mindazt, amit már tudok és tapasztaltam, azzal a még felfedezni váró területtel, ami még előttem áll.

Elhívást éreztem arra, hogy megosszam a hozzám hasonlóan kíváncsi és érdeklődő nőkkel azt, amit már átadhatok, és együtt gyakorolhassam általuk az előttem még ismeretlent.

2017. január 31-én teszem le a vizsgát az Anaya Női Jóga oktatóképzésből. Tananyagunk része az oktatás, ezért még ugyan oklevél hiányában, de elkezdem a tanítást, amihez a Napsugárzó Gyermek és Női Életmódközpont adott számomra bizalmat, teret és lehetőséget. Október 12-től, szerdánként este 6 és fél 8 között tartom az Anaya Női Jóga óráimat, ahol megtapasztaljuk és felélesztjük a bennünk rejlő istennőket a saját magunk és környezetünk legnagyobb örömére.

Anaya Női Jóga

Az Anaya női jóga küldetése a szakrális női minőségek tudatosságba történő emelése, az örömteli és elégedett női lét támogatása, a szenvedések enyhítése.

Szeretünk énekelni, táncolni és örülni, gyöngyöt fűzni, jógázni, csendben lenni… és szeretnénk gyermekeinket szeretetszövetségben, férjünkkel örömben nevelni. Szeretnénk nővérekkel kapcsolódni, és erős női körökben tanulni a női sajátosságokat, és támogatni egymást, amiben lehetséges.

Az első Anaya Női Jóga órád

Hozz kényelmes, lehetőleg természetes alapanyagból készült ruhát, amiben fesztelenül tudsz mozogni, bemelegítő és nyújtó-hajlító gyakorlatokat végezni.

Ha nem tudsz „Buddha-mód” ülni, használhatod a széket is, a cél az, hogy 90 percig jól érezd magad, kapcsolatba kerülj önmagaddal, a szépségeddel, a jóságoddal, ellazulj és feltöltődj, hogy sugárzó örömöd másokra is kiterjedhessen.

Jóga matrac és egyéb kényelmi kellékek vannak, de ha szeretnéd, hozhatod a saját felszerelésed is. Kérlek, érkezz 15 perccel az óra előtt, hogy kényelmesen átöltözhess és megérkezhess.

Szeretettel várlak:

Réka

Hagyj üzenetet