Varga Zoltánné Ónodi Zita 2018-06-13T19:01:00+00:00

Project Description

  „A lelket kell meggyógyítani ahhoz, hogy a sejtek egészségesek legyenek.” (Wass Albert)

Pályafutásomat ápolónőként kezdtem, tizenkét évig dolgoztam a Székesfehérvári Szent György kórház belgyógyászati osztályán. Sok tapasztalatot szereztem ápolásról, gyógyításról, emberségről. Jó érzéssel töltött el, ha hozzájárulhattam betegeink felépüléséhez. Mégis hiányzott valami… Éreztem, hogy nem csak a testet, a betegséget kellene kezelni, hanem az egész Embert, test- lélek- szellem egységét. Sok olyan esetet láttam, amit a hagyományos orvostudomány nem tudott maradéktalanul meggyógyítani. Ez után kezdett el mélyebben érdekelni a betegségek lelki háttere.

A gyermekekkel való kapcsolatteremtés sem idegen számomra. 18 éve főállásban  óvodában dolgozom, 3-7 éves gyermekek között.

Sok-sok kacskaringó után találtam rá egy másik útra, ami Győrbe, a Metamorfózis Természetgyógyászati Oktató- és Korrekciós Központba vezetett. Itt végeztem el a Spirituális Életvezetési Tanácsadó képzést, valamint a REIKI I. tanfolyamot. Ezt követően folytattam tanulmányaimat a Metamorf Sziget Személyiségfejlesztő és Egészségmegőrző Központban, ahol terapeuta oklevelem szereztem, továbbá manuális módszereket sajátítottam el.

Jelenleg talpmasszázst tanulok, a nagy érdeklődésre való tekintettel vetettem bele magam az újabb ismeretekbe, hogy még szélesebb körben tudjam segíteni a hozzám érkezőket.

Örömet jelent számomra, ha segíteni tudok az élet bármely területén. Ez engem is feltölt energiával, és arra ösztönöz, hogy még jobban és még több odaadással tegyem a dolgom.

A legtöbb testi tünet, probléma, betegség háttere lelki eredetű. A terapeuta képes a lélek és a test összefüggésein keresztül elemezni és feltárni a lelki blokkokat, különböző technikák által. Ezzel segítve a hozzáfordulót abban, hogy visszataláljon a belső harmóniájához. Terapeutaként ebben nyújthatok segítséget a hozzám fordulóknak.

Kíváncsi vagy, ki lakik abban a testben, aki a tükörből visszanéz rád? Jobban megismernéd magad? Szeretnél más nézőpontból is rálátni egyéni problémáidra, rátalálni saját válaszaidra, utadra? Talán testi-lelki feltöltődésre vágysz?

Milyen módszerekkel tudok ebben segíteni?

 1. Életvezetési tanácsadással
 2. Manuális terápiákkal:
 • Reiki energiakezelés
 • Metamorf lelki blokkoldás
 • Indiai fejmasszázs
 • Lélekringatás
 1. Önismeret fejlesztésével:
 • Rajzelemzés
 • Numerológiai elemzés
 • Kronobiológiai elemzés
 • Párkapcsolati összeillőségi vizsgálat

„ A legjobb orvosság az ember számára az ember maga. A legnagyszerűbb gyógymód a szeretet.” (Paracelsus)

Gyermekeknek:

Rajzelemzés:

A rajz olyan, akár a lélek üzenete, afféle önismereti mini tréning.

Segítségével feltérképezhetőek a tudatos és tudatalatti mélyrétegek is. Olyan érzések, gondolatok, lelki sérülések kerülhetnek felszínre, amelyek eddig ismeretlenek voltak számunkra. A rajzelemzés során teljes személyiségképet nyerhetünk. Segít, hogy jobban megértsd, és elfogadd magad annak, aki valójában vagy. A rajzolás maga is egy kellemes, kreatív kikapcsolódást nyújtó élmény. Benne van az alkotás öröme és szépsége, gyógyír a léleknek. Gyermekeknek, felnőtteknek egyaránt érdekes és hasznos lehet.

Numerológiai elemzés:

Születési dátumunk olyan, akár egy kódolt üzenet, egy használati útmutató életünk mélyebb összefüggéseinek feltárásához. Általa választ kaphatunk olyan kérdésekre, mint hogy: „ki vagyok én?”, „mi a feladatom az életben?”, „min tudok változtatni?”,- ehhez milyen eszközök állnak a rendelkezésemre? Nevünk és születési számaink is épp olyan információkat hordoznak magukban, akár a DNS-ünk. Rávilágítanak, hogy milyen tulajdonságokkal születtünk, miben rejlenek erősségeink és gyengeségeink. Mintha egy térképet tartanánk kezünkben saját fejlődési lehetőségeink útjáról. Segítségével egy komplex képet ismerhet meg magáról az érdeklődő.

Gyermekeknél segíthet pl. a pályaválasztás időszakában, útmutatást nyújthat a „hova, merre tovább?”kérdésekben.

Lélekringatás:

Alternatív stresszoldó technika. A fel nem dolgozott és tudatalattiban elraktározott lelki sérüléseket oldja. Lényege, hogy a testben áramló energiák blokkjainak feloldásával visszaállítja a szervezet természetes védekező és öngyógyító képességét. Ringató, rezgető mozgássorozattal a fejtetőtől a lábujjakig végezzük.

Miben segíthet?: Szorongás, pánik, félelmek enyhítésére,  hiperaktivitás oldására, önbizalom és önértékelés fejlesztése érdekében, test- lélek harmonizáció elősegítésére, alvásproblémák leküzdésére. Jó hatással van az idegrendszerre, nyirok- és keringési rendszerre, kapcsolati problémák esetén, valamint migrén kiegészítő kezeléseként is ajánlom.

Gyermekeknél, felnőtteknél egyaránt alkalmazható.

Metamorf masszázs:

Speciális lelki blokkoldó technika, amely oldja az életünk során felhalmozódott lelki sérelmekből adódó gátakat. Ez nem egy általános masszázs, sokkal inkább egyfajta energetikai kezelés.

Rendszeresen alkalmazva segít megszabadulni a félelmektől, nyomasztó érzésektől, növelheti az önbizalmat, életkedvet is. Hozzájárulhat a kezelt személy zárkózottságának levetkőzéséhez, az életszemlélet pozitív irányba való változásához. Gyermekeknél, felnőtteknél egyaránt jótékony hatású lehet.

Sportolóknak:

Nem csak a fizikai, hanem a lelki, mentális egészségnek is egyensúlyban kell lennie a megfelelő eredmények eléréséhez. Ebben lelki blokkoldó technikákkal, valamint energetikai kezelésekkel segíthetek a hozzám fordulóknak.

Indiai fejmasszázs:

Több mint ezer éve ismert, nagyszerű relaxáló kezelés. Egyszerű, gyors regenerálódást nyújtó technika. A masszázs során, a fejen, a vállon, a homlok és tarkó környékén lévő akupresszúrás, valamint stressz pontokat érintjük. A fül megmasszírozásával az egész testre jótékony hatást fejtünk ki.

Amiben segít a fejmasszázs: javítja az agy vérkeringését, oxigénellátását, növeli a koncentrációs képességet, stressz, kimerülés, idegesség esetén is sikerrel alkalmazható, migrén kiegészítő kezelése, a nyak, hát, váll körüli izmok fájdalmának enyhítése, mobilitásának növelése, hozzájárul az egészséges fejbőr megőrzéséhez, hajnövekedés serkentéséhez, nem utolsó sorban energiával tölt fel.

Fontos, hogy a módszer önmagában nem gyógyítja meg a problémát, viszont hathatós segítséget nyújt a panaszok enyhítésében.

Reiki:

A Reiki minden vallástól független, maga a szó szanszkrit nyelven szeretetet jelent. Japánból származó, energiaközvetítő eljárás, mely során a terapeuta közreműködő csatornaként van jelen a folyamatban. A kapott energia szétáramlik a kezelt személy testében, oda összpontosul, ahol a legnagyobb szükség van rá. A kezelés alatt a vendég melegséget érezhet.

Hatásai: fájdalomcsillapító hatású, valamint támogatja a szervezet öngyógyító képességét. A terápia célja, hogy felgyorsítsa a gyógyulási folyamatokat, rendszeres kezeléssel fenntartható az egészség megőrzése, betegségek kialakulásának megelőzése, stressz oldására is sikeresen alkalmazható. Mellékhatásoktól mentes. Bárki megtapasztalhatja jótékony hatását.

Kismamáknak:

Az életvezetési tanácsadás egy beszélgetésen alapuló, probléma feltáró és megoldó folyamat, mely minden esetben személyre szabott. A tanácsadás során szelíd szeretettel igyekszem a hozzám fordulót segíteni abban, hogy újra ráléphessen saját útjára, támogatva a lehetőségét annak, hogy a helyes önismeret által  visszataláljon kiegyensúlyozottabb, egészségesebb, boldogabb önvalójához.

A kismamáknál fontosnak tartom a stresszoldást, hiszen minden, amit ők éreznek  hatással van a magzatokra is. Szülés után is összeköti őket egy „láthatatlan köldökzsinór”, amin keresztül a gyermekek kb. 6-8 éves koráig rendkívül érzékenyen érzékelik az anyák minden rezdülését, érzelmi állapotát. A félelmek, aggodalmak, szorongások, a stressz oldhatók az indiai fejmasszázzsal, metamorf masszázzsal, lélekringatással is. A babák már a pocakban is szeretik a ringatást. Kismamáknál, és gyermekeknél is a finom, lágy, gyengéd érintések, ringatás, energiaadás, szeretettel, féltő óvó gondoskodással végzett kezelések, nyugtatóan hathatnak.

„Az érintésben hihetetlen erő lakozik, összeolvasztja az embereket, ledönti a köztük lévő falakat jobban, mint bármi más és mindannyian reagálunk rá. Az érintésben energia van, csodatévő energia.” (Adam J. Jackson)

Varga Zoltánné Ónodi Zita 

Spirituális életvezetési terapeuta

Zen-zug

8056 Bakonycsernye, Rákóczi u. 1.

Telefonszám: 06-20/824-24-54

varganezita69@gmail.com

Hagyj üzenetet