Loading...
Kik vagyunk? 2017-12-11T15:28:06+00:00

Pankovics JenőElindulunk – Segíts Te is nekünk!

Szeretettel köszöntelek!

Pankovics Jenő vagyok, az oldal megálmodója és tulajdonosa.

Weboldalunkra az egészséges, természetes és tudatos életmódot képviselő szolgáltatók kizárólag magánszemélytől kapott ajánlás útján kerülhetnek fel.

Célunk, hogy egy olyan közösséget hozzunk létre, amelynek tagjai elkötelezett hívei az egészséges, természetes és tudatos életmódnak, akik segítik egymást, kérdezhetnek egymástól (ki, miért ajánlja az adott szakembert, szolgáltatást), és ahol választ kaphatnak kérdéseikre.

Kiket, illetve milyen szolgáltatásokat lehet ajánlani?

Bárkit – az orvosoktól kezdve az alternatív gyógyászatot képviselőkig – aki nemcsak jó szakember, de rendelkezik az emberségesség és az empátia képességével.

Olyan, a hagyományos medicinában tevékenykedő orvosokat is szeretettel várunk, akik hisznek az alternatív kezelési módokban is, komolyan veszik hippokratészi esküjüket…

„Legfőbb törvénynek tekintem a betegek testi és lelki gyógyítását, a betegségek megelőzését. Az emberi életet minden megkülönböztetés nélkül tisztelem. Orvosi tevékenységem soha nem irányul emberi élet kioltására. (…) A betegek érdekében ismereteimet, tudásomat folyamatosan gyarapítom. Minden erőmmel arra törekszem, hogy megőrizzem az orvosi hivatás tisztaságát és tekintélyét.”

és – ha csak nem feltétlenül szükséges – próbálnak minél kevesebb gyógyszert felírni. Mi, akik ezt az oldalt megálmodtuk és létrehoztuk, hisszük, hogy a testi betegségek, fizikai tünetek mögött – a legtöbb esetben – valamilyen lelki tényező áll.

Éppen ezért szeretettel fogadjuk azon orvosok ajánlását, akik hisznek a test-lélek-szellem egységében, és akik úgynevezett holisztikus szemléletmóddal közelítik meg a különféle betegségeket.

Minden egészséges, természetes és tudatos életmóddal kapcsolatos terméket és szolgáltatást örömmel látunk.

A háztáji gazdálkodás termékeitől kezdve egy gyógyszálló szolgáltatásáig bármilyen, testi/lelki egészség megtartását, illetve elérését és/vagy lelki felüdülést eredményező termék, illetve szolgáltatás ajánlható.

Regisztrálj Te is! Szólj hozzá a témakörökhöz, mondj véleményt, vagy kérdezz! Ajánlj szakembereket, akik nálad már beváltak, illetve itt kereshetsz is olyan hozzáértőket, akiket mások jó szívvel ajánlanak.

Az oldal az alternatív, humánus gyógyászatról, valamint az egészséges életről szól; segít a mindennapi létezésben és abban, hogy megtaláljuk, ami nekünk a legjobb. Itt kizárólag emberbarát, természetes megoldásokat találsz a problémáidra.

Ha egészséggel, egészséges életmóddal kapcsolatos szolgáltatásra, termékre van szükséged, nem kell ezerfelé keresgélned, itt megtalálsz mindent, egy helyen.

Figyelem! Az oldalon található alternatív kezelések és gyógymódok nem minden esetben helyettesítik a modern orvostudomány módszereit, eszközeit, de hatékonyan kiegészíthetik azt.

Ha régóta vársz egy olyan weboldalra, ahol teljes mértékben választ kaphatsz minden kérdésedre alternatív és hagyományos gyógymódokkal, orvosi módszerekkel kapcsolatban, akkor most jó helyen jársz!

Itt mindent megtalálhatsz egy helyen!

Az Alternatívan 6E weboldalon orvosoktól kezdve masszőrökön át egészen az alternatív gyógyászatot képviselő személyekig mindenki megtalálható, illetve nem mindenki.

CSAKIS azok a személyek, akik civil emberek ajánlása útján kerültek – és a jövőben is kerülnek  – fel az oldalunkra, mint a területükön kiváló szakemberek. Ők a szaktudásukkal, empátiájukkal és egyéb készségeikkel érdemelték ki azt, hogy ezen az oldalon megtalálhatóak legyenek.

Folyamatosan dolgozunk azon, hogy ezen gyógyítók száma folyamatosan növekedjen. A fizikai orvosláson belül is azokat a szakembereket keressük, akik hisznek az alternatív kezelésekben is. Természetesen indokolt esetben csakis a fizikai orvoslás kiegészítéseként, hiszen vannak olyan esetek, amikor a fizikai orvoslás, gyógyszerrel történő kezelés elkerülhetetlen. Olyan orvosokat, gyógyítókat várunk, akik azt vallják, hogy ha nem szükséges, nem gyógyszerrel „tömik” a kezelendő személyt, sok esetben csupán anyagi érdekből.

Mindenképpen humánus, empatikus, emberbarát hozzáállású szakembereket keresünk, akik hisznek abban, hogy a hozzájuk forduló, segítséget kérő személyt a test-lélek-szellem egységében nézzék, kezeljék. Hiszen a testi betegségek mindig valamilyen lelki tényező miatt alakulnak ki, így nyilvánvalóan a gyógyítás/gyógyulás is hatékonyabb, ha a fizikai gyógyítást lelki kezelés is kiegészíti.

Sok esetben elegendő lehet a lelki kezelés is, főképp akkor, ha a páciensnek a leletei negatívak, az orvosok nem tudnak vele mit kezdeni. Tünetei vannak, de az okokat nem igazán találják. Ekkor mindenképpen érdemes mélyebbre „ásni”, hogy megtaláljuk a kiváltó okot.

Az Alternatívan 6E attól egyedi, hogy nem csak kérdezni lehet az adott gyógyítóról, a vele kapcsolatos tapasztalatokról, hanem választ is fogsz kapni a kérdéseidre, igyekezni fogunk rövid időn belül.

Azt is szeretnénk elérni, hogy egy adott gyógyítónál folytatott kezelés során amennyiben kérdésed merülne fel, akkor konzultálhass itt az oldalon az adott gyógyítóval. Ez egy olyan biztonságérzetet fog adni, amely szintén hozzásegít majd mindenkit a minél gyorsabb gyógyuláshoz.

A célunk tehát: az emberek itt az oldalon egymásért, együtt, egymásnak segítenek, egymástól kérdezhetnek, ajánlhatnak egymásnak orvost/gyógyítót, szolgáltatást, terméket.

Ezt ilyen formában eddig még egyetlen weboldal sem nyújtotta.

Itt mindent egy helyen megtalálsz, a humánus, alternatív szemléletű,  szakemberektől kezdve a kérdések megválaszolásáig, fórumozók véleményéig.

Az emberek alapvetően, ha bármilyen betegségük van, legszívesebben olyan illetőhöz fordulnak, akit mások jó szívvel ajánlanak nekik, ezen az oldalon mindenféle témakörben talál majd szakembert mindenki.

Regisztrálj Te is!

Szólj hozzá a témakörökhöz, szakemberekhez!

Ajánlj Te is olyan szakembert, aki Neked bevált, aki a szakértelme mellett emberi hozzáállásával, megértésével, holisztikus szemléletével másoknak is segítségére lehet, illetve Te is találhatsz magadnak bármilyen területen szakembert.

Fontos megjegyezni, hogy természetesen az alternatív gyógymódok NEM HELYETTESÍTIK a hagyományos orvoslást, de hatékonyan kiegészíthetik azt, illetve a hipnoterápia segítségével felszínre hozhatóak olyan lelki dolgok, amelyek sokféle fizikai betegség alapját képezik.

column1-image3

Már alig várom, hogy az interneten is elérhető legyen, ami eddig csak offline működött egy hihetetlenül összetartó közösségben.

Tóth Katalin