Személyi edző 2017-12-11T15:27:51+00:00

A személyi edző mit csinál?

A vendég alkata, életkora, életmódja, céljai érdekében állítja össze az edzéstervet.

A feladata, hogy segítsen a vendégeknek nemcsak a fitnesz gépek működésében, hanem életmód- és táplálkozási tanácsot is tudjon adni. Állapotfelmérést készít, edzéstervet ír, a gyakorlatokat bemutatja.

Milyen a jó személyi edző?

A legfontosabb, hogy szimpatikusak legyetek egymásnak, hiszen jó pár hetet, hónapot együtt fogtok tölteni. Szakmailag nemcsak az edzőtermi gépekhez kell hogy értsen, hanem ha pl kint szeretsz edzeni, akkor a szabadtéri edzésedet is össze tudja állítani.

Az edzés előtti bemelegítést és az edzés utáni nyújtást is elvégezteti veled és el tudja magyarázni, hogy ezek miért fontosak. (sokan időpazarlásnak gondolják, pedig sok sérülést meg lehetne úszni)

Az edzésekről, a táplálkozásról és fogyásról, vagy tömegnövelésről naplót vezet és összegzi a korábbi eredményekkel. Bizonyos időközönként új edzéstervvel, új módszerrel áll elő a fejlődésed miatt.

Az empatikusság, az ösztönzés és türelem mind benne kell hogy legyen az edzőben.

Kinek ajánlott a személyi edző?

Aki úgy érzi, hogy el van veszve a fitnesz útvesztőjében

Aki túlsúllyal rendelkezik

Aki tömeget akar növelni, izmosodni akar

Aki csak új edzéstervet szeretne, mert már nem fejlődik

Kismamáknak, időskorúaknak, rehabilitáció miatt, vagy fiataloknak.

Tolnai Klári

2017-12-11T15:29:31+00:00

Zsidákovits Péter

Elérhetőségeim: Telefon: +36 70 673 4607 Email: zsidakovits.peti@gmail.com A terem: G1 SE Mozgásközpont, 2440 Százhalombatta, Irinyi János utca 24/a Facebook: ErőBarlang Zsidákovits Péter - személyi edző Mottóim A gyakorlatot kell az egyénre szabni, nem pedig az egyént a gyakorlatra. „A gyakorlat választható, a mozgás alapvető” [...]

2018-05-17T10:53:20+00:00

Tolnai Klára

Tolnai Klára Mottó: A célom az, hogy az egészséges életmód (táplálkozás, edzés, pozitív gondolkodás) egy olyan életforma legyen bárki számára, aki a segítségemmel képes lesz a korábbi helytelen életmódján változtatni (testsúly problémák, motiválatlanság, komfortzónából való kilépés) és ezáltal elérjük a közösen megtervezett célt. Magamról: Gyermekként nagyon vékonyka voltam, aminek mindig hátrányát éreztem, [...]